Team

Wij brengen onze passie voor fietsen graag over op u. Ons vakkundig opgeleid team doet dat door te adviseren en te helpen, maar ook door uw fiets op professionele wijze klaar te maken, te onderhouden of te repareren. Onze medewerkers zijn de gezichten van ons bedrijf en daarom stellen wij ze graag aan u voor!

Eigenaar
Marcel van der Stegen

Marcel van der Stegen

Marcel woont samen in Sevenum met Emmylou, zijn zoon Pepijn en zijn dochter Elsa. Iemand die eigenaar is van een fietsenwinkel, fietst zelf natuurlijk ook. Marcel’s grootste hobby is dan ook wielrennen. Op de tweede plaats komt het vieren van carnaval en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast reist Marcel graag en is hij als trainer betrokken bij het voetbalteam van zijn zoon.

23 jaar in het vak, waarvan 20 jaar bij Metropool.
Administratie
Emmylou van den Goor

Emmylou van den Goor

Emmylou woont samen met Marcel in Sevenum. Samen hebben zij twee kinderen; Pepijn en Elsa. Ook Emmylou houdt zich naast haar werk bezig met fietsen, zij spint wekelijks. Net als haar partner houdt ze van op vakantie gaan.

Emmylou werkt al 10 jaar bij Metropool.
Allround
Wilmar van Leent

Wilmar van Leent

Wilmar is getrouwd met Marianne en samen hebben ze twee kinderen. Zij hebben inmiddels ook voor nakomelingen gezorgd en Wilmar is dan ook graag in de weer met zijn twee kleinkinderen. Daarnaast houdt hij van klussen en op vakantie gaan. Ook viert hij graag een feestje.

43 jaar in het vak, waarvan 14 jaar bij Metropool.
Allround
Joey Nijs

Joey Nijs

Joey woont op zichzelf en dart graag in zijn vrije tijd. Daarnaast houdt hij van motorraces kijken.

Joey werkt al 12 jaar bij Metropool
Allround
Christian Möhring

Christian Möhring

Christian is getrouwd met Melanie en woont samen met haar en zijn twee jongens in Schwalmtal-Waldniel (Duitsland). Hij is sportief, zijn hobby’s zijn hardlopen en racefietsen.

20 jaar in het vak, waarvan 15 jaar bij Metropool.
Allround
Dirk Hesen

Dirk Hesen

Dirk heeft twee kinderen, een zoon en een dochter en gaat graag op vakantie.

30 jaar in het vak, waarvan 17 jaar bij Metropool.
Werkplaats
Peter Braams

Peter Braams

Peter is een bezig bijtje, zijn hobby’s zijn lezen, zingen, cryptogrammen maken, skeeleren en fietsen. Daarnaast houdt hij van gezellig een biertje drinken op zijn tijd.

20 jaar in het vak, waarvan 1,5 jaar bij Metropool.